Υπηρεσίες Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στο newsletter μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας δίνετε π.χ. συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Τα δεδομένα αυτά είναι ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όποια άλλη πληροφορία τυχόν εσείς μας παρέχετε κατά την επικοινωνία μας. Αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ανταπόκριση στο αίτημά σας ή για την επαφή και την διαχείριση από εμάς.

Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων, είναι η συγκατάθεσή σας, κατά το άρθρο 6 παρ.1 εδ. α του ΓΚΠΔ. Τα δεδομένα που μας παρέχετε θα διαγραφούν όταν το ζητήσετε. Επιπλέον, και μόνο με την προαιρετική συγκατάθεσή σας που αποτελεί τη νομική βάση της επεξεργασίας σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 εδ. α του ΓΚΠΔ, μπορούμε να επεξεργαζόμαστε το Ε-mail που μας δίνετε για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό από το Midwives for All. Ανά πάσα στιγμή και σε κάθε επόμενη επικοινωνία μπορείτε να αίρετε τη σχετική συγκατάθεσή σας.

 

Σελίδες στο Facebook & Instagram

Το Midwives for All διατηρεί σελίδα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook και του Instαgram, με το όνομα «Midwives for All. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω αυτών των σελίδων μας με την επιλογή «στείλτε μήνυμα» (send message), ή ακόμα να δημοσιεύσετε κάτι, το Midwives for All προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματά σας, συλλέγει και επεξεργάζεται το όνομα χρήστη που έχετε στο Facebook καθώς και άλλες πληροφορίες που είναι δημόσια διαθέσιμες μέσω του προφίλ σας (π.χ. τηλέφωνο, email, κτλ.).

Η ίδια η αποστολή μηνύματος με σκοπό την μεταξύ μας επικοινωνία, καθώς και η δημοσίευση που τυχόν εσείς οι ίδιοι κάνετε υπό προϋποθέσεις, συνεπάγεται την συγκατάθεσή σας στην ως άνω επεξεργασία των δεδομένων σας, η οποία είναι και η νομική βάση της επεξεργασίας (άρθρο 6 παρ. 1 α ΓΚΠΔ).

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πατήσετε “LIKE” στην σελίδα του Midwives for All, αυτό συνεπάγεται ότι δίνετε την συγκατάθεσή σας προκειμένου να βλέπετε τα νέα και τις προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιούμε. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιες ενημερώσεις, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να πατήσετε την επιλογή «UNLIKE».

Skip to content